Veelgestelde vragen

 1. algemeen Is het veilig om bij TweedehandsNotebook.nl te bestellen?

  Ja, TweedehandsNotebook.nl is een merknaam van NEG-ITSolutions, welke al 22 jaar gespecialiseerd is in de in- en verkoop van gebruikte Windows-apparatuur. Bovendien hebben wij een uitstekende beoordeling op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot.

 2. algemeen Krijg ik een factuur bij mijn aankoop bij TweedehandsNotebook.nl?

  Ja, u ontvangt een factuur per email. Indien u tijdens het afrekenen uw bedrijfsnaam invoert, ontvangt u een btw-factuur op naam. De gegevens voor de btw-factuur kunt u invullen tijdens het bestellen.

 3. algemeen Waarom zit er verschil in de prijzen van de producten?

  De prijs is afhankelijk van de nieuwprijs, leeftijd, snelheid en eventuele upgrades van het product. Over het algemeen geld dat hoe jonger de notebook, hoe krachtiger deze is, maar ook hoe hoger de prijs.

 4. algemeen Kan ik ook nieuwe notebooks bestellen?

  U kunt via de website geen nieuwe notebooks bestellen. U kunt wel telefonisch of via het contact formulier een offerte aanvragen.

 5. algemeen Kan ik mijn aanschaf ook laten installeren bij mijn bedrijf?

  Ja, wij werken met eigen technische specialisten die tegen betaling uw werplekken installeren, maar ook volledige migraties kunnen verzorgen. Onze specialisten zijn Windows-gecertificeerd.

 6. algemeen Kan ik mijn laptop ook inruilen?

  Wij kopen uitsluitend grotere aantallen gebruikte notebooks uit het bedrijfsleven. Heeft u iets aan te bieden en bent u nieuwsgierig naar de waarde, neem dan contact op per telefoon of email.

 7. algemeen Is het mogelijk om langs te komen en een product te bekijken?

  Ja, u kunt op afspraak langs komen om een product te bekijken. Wij raden u aan om het product vrijblijvend te bestellen voordat u langs komt. Zo voorkomt u dat het product verkocht kan worden in de tussentijd.

 8. garantie Zit er garantie op de producten van TweedehandsNotebook.nl?

  Ja, op elke laptop zit standaard 12 maanden carry-in garantie. Dit staat bij elk product beschreven in de omschrijving. Voor een meerprijs is het ook mogelijk om de garantie te verhogen naar 24 maanden. Mocht er op een product nog fabrieksgarantie zitten dan staat dit bij het product vermeld.

 9. garantie Wat is carry-in garantie?

  Carry-in garantie betekent dat u er zelf voor dient te zorgen dat uw defecte notebook bij ons (of onze servicepunten) terecht komt ter reparatie. In overleg kunt u ervoor kiezen om uw notebook naar ons magazijn in Nieuwegein of een servicepunt bij u in de buurt te brengen of naar ons op te sturen. Mocht u de notebook opsturen, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het veilig verpakken.

 10. garantie Als het product niet naar verwachting is, kan ik het dan retourneren?

  Ja, wij geven op al onze producten 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Binnen die 14 dagen heeft u de mogelijkheid om het product te retourneren of om te ruilen voor een ander product.

 11. garantie Zit er garantie op de batterij (indien van toepassing)?

  Ja, op de batterij geven wij altijd 3 maanden garantie

 12. verzending Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

  Ja, tijdens het bestellen kunt u aangeven dat u het product af wilt komen halen. Daarbij kunt u ook de datum en tijd doorgeven wanneer wij u kunnen verwachten. U kunt het product vooraf betalen of bij ons aan de balie per pin of contant. Uiteraard kunt u het product bekijken voordat u het afrekent en meeneemt. U kunt er ook voor kiezen om het product af te halen bij een door u gekozen afhaallocatie in de buurt.

 13. verzending Ontvang ik een track&trace code van mijn bestelling?

  Ja, nadat uw pakket aangemeld wordt bij PostNL ontvangt u van ons per email een track&trace code. Deze wordt normaalgesproken dezelfde avond actief, wanneer het pakket in het sorteercentrum is aangekomen.

 14. verzending Wanneer wordt mijn bestelde product verzonden?

  Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur afgerond en betaald zijn, worden dezelfde dag verzonden. Wij versturen met PostNL, welke in de meeste gevallen de eerstvolgende dag bezorgt. Bestellingen die vrijdag verstuurd worden komen normaliter op zaterdag aan. Bestellingen die in het weekend zijn gedaan, worden de eerstvolgende maandag verstuurd en komen normaliter op dinsdag aan. U kunt er echter ook voor kiezen om de om de bestelling op een andere dag geleverd te krijgen.

 15. verzending In welke verpakking worden de producten verstuurd?

  Wanneer er geen originele verpakking meer aanwezig is, versturen wij het product in een op maat gemaakte verzendverpakking.

 16. verzending Is het laten verzenden van mijn bestelling veilig?

  Ja, al onze pakketten zijn verzekerd tegen schade en diefstal.

 17. verzending Worden er verzendkosten in rekening gebracht?

  Nee, standaardverzending naar een PostNL-afhaalpunt, huis- of werkadres is gratis. Indien u kiest voor een aanvullende bezorgoptie, dan kan er een meerprijs worden berekend.

 18. technisch Hoe worden producten door TweedehandsNotebook.nl getest?

  1. De harde schijf wordt gewist.
  2. Test software controleert de harde schijf, het werkgeheugen en de videokaart.
  3. Een technische medewerker controleert de volgende onderdelen:
      a. Batterij (indien van toepassing)
      b. DVD speler, speakers (indien van toepassing)
      c. Toetsenbord (indien van toepassing)
      d. Oplader (indien van toepassing)
       e. Interne temperatuur
      f. Algehele en cosmetische staat
  4. Eventueel defecten onderdelen worden vervangen
  5. Een schone installatie van Windows wordt geinstalleerd
  6. De computer wordt schoon gemaakt

 19. technisch Wat betekenen de verschillende cosmetische status omschrijvingen ?

  Bij elk product geven wij duidelijk aan in welke staat het toestel zich bevindt.

  Gebruikt met normale gebruikssporen
  - Slechts lichte sporen van gebruik
  - 100% technisch in orde
  - 12 maanden garantie

  Kleine zichtbare cosmetische schades
  - Ondiepe krassen en/of een lichte deuk in de behuizing
  - 100% technisch in orde
  - 12 maanden garantie

  Duidelijk zichtbare cosmetische schades
  - Diepere krassen en/of deuk(en) in de behuizing
  - 100% technisch in orde
  - 12 maanden garantie

  Deze productconditie aanduidingen duiden louter op gebruikssporen en cosmetische schade. iUsed Store verkoopt geen refurbished producten met technische gebreken of defecten, tenzij dit expliciet vermeld wordt. Deze vermelde gebreken tonen zich duidelijk in de prijs.