Binnen besteld, morgen in huis

Tweedehands Notebooks by iUsed

iUsed Store is één van de grootste organisaties binnen de Benelux die via haar verschillende webshops tweedehands computers levert van bekende A-merken, zoals HP, Dell, Lenovo en Apple.

Ruim 20 jaar ervaring

iUsed Store is onderdeel van de NEG Group, welke in 1993 is gestart als Nieuw & Gebruikte Computers. Dit was één van de eerste organisaties in de Benelux die gebruikte IT-hardware opkocht. De kennis en ervaring van toen maken nog steeds deel uit van de huidige organisatie.

Eigen technische specialisten

Op onze supportafdeling zijn zowel gecertificeerde Apple- als Microsoft-specialisten werkzaam. Deze technische specialisten hebben ruime ervaring in specifieke Apple- en Microsoft-omgevingen, maar ook in gecombineerde omgevingen.

ISO gecertificeerd

iUsed Store is voor de tweede maal ISO gecertificeerd. Hierdoor zijn onze klanten verzekerd van constante kwaliteit en bestaat er geen onduidelijkheid over de producten en diensten die wij leveren.

Webshop Keurmerk

iUsed Store heeft het Webshop Keurmerk waarvoor wij aan verschillende eisen voldoen. Hierdoor weet u bijvoorbeeld zeker dat u veilig kunt betalen en uw privacy gewaarborgd is.

Uitstekende beoordeling op Trustpilot

Via Trustpilot kunnen onze klanten de webshops en producten beoordelen, waardoor we iUsed Store kunnen blijven verbeteren. Bovendien kunt u een beter geïnformeerde beslissing maken door de ervaringen van andere klanten te lezen. Inmiddels hebben duizenden klanten een review geschreven en iUsed Store als ‘Uitstekend’ beoordeeld met een 9.2 gemiddeld.


Tweedehands (Refurbished) Windows Laptops

Bent u op zoek naar een goedkope HP, Dell of Lenovo laptop? Via de webshop TweedehandsNotebook.nl levert iUsed Store refurbished Windows Laptops met vele voordelen.

Direct leverbaar

iUsed Store heeft ervoor gekozen alleen producten op haar webshop te tonen die per direct beschikbaar zijn voor verkoop en levering. Alle gebruikte laptops zijn volledig getest, voorzien van een schone Windows installatie en goedgekeurd door een eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15.00 uur zijn afgerond dezelfde werkdag worden verzonden. Wanneer het product dat u zoekt niet beschikbaar is, kunt u uw e-mailadres invullen op de pagina van die specifieke categorie om automatisch op de hoogte gehouden te worden van nieuwe voorraad.

Grote voorraad

Op zoek naar grote aantallen gelijke modellen laptops? Voor iUsed Store is dat geen probleem. Wij hebben verschillende educatieve en zakelijke relaties waar wij jaarlijks grote aantallen tweedehands notebooks leveren. Ook grotere aantallen zijn per direct beschikbaar.

Standaard 12 maanden garantie

Alle tweedehands computers worden standaard geleverd met 12 maanden garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt om te kiezen voor een garantieverlaging naar 3 maanden, waardoor u extra voordelig een refurbished Windows laptop aan kunt schaffen. Wilt u meer zekerheid, kies dan voor de garantieverhoging naar 24 maanden!

30 Dagen niet goed, geld terug

Bij iUsed Stores ontvangt u op alle gebruikte laptops 30 dagen “Niet goed, geld terug” garantie. Mocht het geleverde product toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het binnen 15 dagen aanmelden om het te retourneren plus nogmaals 15 dagen om het product kosteloos te retourneren en krijgt u vanzelfsprekend uw geld teruggestort. Voorwaarde voor het retourneren is dat het product in dezelfde staat door ons ontvangen wordt als dat het aan u geleverd was


Refurbished Apple Computers

Zoekt u een tweedehands iPad, iPhone, Macbook, Mac Mini of Mac Pro met dezelfde voordelen? Neem dan een kijkje op iUsed.nl.


Refurbished Computers Voor Onderwijs

Speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs heeft iUsed Store de webshops EducatiePC.nl en EducatieMac.nl. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@iused.nl of 030-248 40 06.

Met vriendelijke groet,
Het iUsed Team


Filters toepassen Filters toepassen