Binnen besteld, morgen in huis

Verzending en levering

iUsed.nl toont alleen producten die per direct beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen wij garanderen dat bestellingen die tijdens werkdagen voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde dag worden verzonden.

Voor het leveren van het door u bestelde product heeft iUsed Store een groot aantal mogelijkheden. In het winkelmandje kunt u zien welke leveropties u die dag kunt kiezen. De verschillende opties hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

Leveropties Wanneer is het ontvangst? Kosten
1. Gratis bezorging bij u thuis of op werk Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, vanaf de volgende dag bezorgd Gratis
2. Op afspraak bezorgen bij u thuis of op werk

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, vanaf de volgende dag bezorgd in het door u gekozen tijdvak:

/td>

Di t/m za ochtend voor 12:00 uur

14,99

Di t/m za overdag voor 17:00 uur

9,99

Di t/m vr avond 18:00 - 21:30 uur

9,99
3. Afhalen bij een door u gekozen PostNL-afhaalpunt Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, vanaf de volgende dag 15:00 uur op te halen Gratis
4. Afhalen bij iUsed Store in Nieuwegein (NL) Op werkdagen voor 12:00 besteld, twee uur na bestelling op te halen Gratis

1. Gratis bezorging

Bij iUsed.nl kunt u altijd kiezen voor gratis bezorging bij u thuis of op uw werk. Hierbij geldt dat wanneer u op werkdagen voor 15:00 uur heeft besteld, uw bestelling dezelfde werkdag nog wordt verzonden. Hierdoor kunt u de bestelling al de volgende dag in ontvangst nemen, behalve op zondag en maandag. U kunt er echter ook voor kiezen om de gratis bezorging op een andere dag geleverd te krijgen.

Bestel voor 15:00 uur op Eerste bezorging mogelijk op

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Mocht u onverhoopt de bezorger hebben gemist en daardoor uw bestelling niet hebben ontvangen, geen probleem! De bezorger komt de volgende dag nog eens langsen doet in totaal drie afleverpogingen.

2. Op afspraak bezorgen

Geen zin om de hele dag te wachten op de pakketbezorger? Laat dan uw bestelling op afspraak bezorgen. U kunt voor een meerprijs ervoor kiezen om uw bestelling op een bepaalde dag in een gekozen tijdvak te laten bezorgen. Zodra u bij het bestellen voor deze optie kiest, kunt u vervolgens de gewenste dag en het gewenste tijdvak selecteren. 

Afspraakopties Prijs

Maandag t/m zaterdag ochtend voor 12:00 uur

€ 14,99

Maandag t/m zaterdag overdag voor 17:00 uur

€ 9,99

Maandag t/m vrijdag avond 18:00 – 21:30 uur

€ 9,99

3. Afhalen bij een PostNL-afhaalpunt

Haalt u uw bestelling liever zelf op, maar is de iUsed Store in Nieuwegein te ver weg? Dan bezorgen wij uw bestelling graag gratis bij een door u gekozen PostNL-afhaalpunt. Zodra u bij uw bestelling voor deze optie kiest, kunt u uit een lijst het gewenste afhaalpunt kiezen. Doordat er meer dan 2600 PostNL-afhaalpunten zijn met ruime openingstijden, is er altijd een geschikt afhaalpunt bij u in de buurt. Hierdoor kunt u zelf bepalen waar en wanneer u het pakket in ontvangst neemt en hoeft u niet meer thuis te blijven om op een pakket te wachten.

Bestel voor 15:00 uur op Afhalen bij PostNL-afhaalpunt vanaf

Maandag

Dinsdag 15:00 uur

Dinsdag

Woensdag 15:00 uur

Woensdag

Donderdag 15:00 uur

Donderdag

Vrijdag 15:00 uur

Vrijdag

Zaterdag 15:00 uur

Zaterdag

Dinsdag 15:00 uur

Zondag

Dinsdag 15:00 uur

4. Afhalen bij iUsed Store in Nieuwegein

Kunt u niet wachten tot morgen of wilt u liever uw bestelling voor aankoop bekijken? Dan kunt u uw bestelling natuurlijk ook ophalen bij onze vestiging in Nieuwegein. Indien u op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling dezelfde middag nog op te halen. Binnen 2 uur na bestelling ligt uw refurbished Mac voor u klaar. Let op! iUsed Store is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Bestelt u op een werkdag na 12:00 uur, maar zou u alsnog graag uw bestelling dezelfde dag ophalen? Neem dan contact op met iUsed Store via de chat, email of telefoon.

Rembours

Bij iUsed.nl is het mogelijk om te kiezen voor betaling onder rembours. Indien u voor deze optie kiest, dient u het totaalbedrag van uw bestelling contant en gepast aan de bezorger te betalen bij aflevering. Bij deze wijze van betaling kunt u ook kiezen voor de verschillende leveropties; gratis bezorging bij u thuis of op werk, op afspraak bezorgen bij u thuis of op werk en afhalen bij een door u gekozen PostNL-afhaalpunt.

Bestellen per rembours is slechts mogelijk tot een bedrag van € 100,00 incl. BTW. De bijkomende rembourskosten zijn € 29,99 per levering incl. BTW. Dit bedrag komt boven op de eventuele verzendkosten en wordt automatisch berekend in het totaalbedrag.


Filters toepassen Filters toepassen