Refurbished laptop kopen

TweedehandsNotebook.nl biedt zakelijke refurbished laptops aan met standaard 12 maanden garantie. Hierdoor koop je een high-end voor de zakelijke markt ontwikkeld product met vergelijkbare zekerheid als een nieuwe laptop, maar dan voor een scherpe prijs.

Zakelijke laptops hebben een langere technische levensduur, omdat de gebruikte onderdelen van een hogere kwaliteit zijn. Voorbeelden hiervan zijn de stevige behuizing, duurzame scharnieren en morsbestendige toetsenborden. Bovendien worden zakelijke computers geleverd met Windows Professional besturingssystemen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel dagelijks als zakelijk gebruik. De nieuwwaarde van zakelijke laptopmodellen ligt dan ook vele malen hoger dan de consumenten modellen.

refurbished laptop kopen

Gebruikte of tweedehands laptops bij TweedehandsNotebook is hardware met ervaring, aangeboden door een organisatie met ruime ervaring, ook in de tweedehands PC markt. TweedehandsNotebook heeft o.a. inname contracten met grootzakelijke/educatieve gebruikers en fabrikanten voor het afvoeren en verwerken van tweedehands PC hardware.

Wij hebben er voor gekozen om op Tweedehandsnotebook.nl een aantal speciaal geselecteerde gebruikte notebooks te tonen. Tweedehandsnotebook.nl selecteerd de gebruikte laptops op de prijs/kwaliteits verhouding en kiest uitsluitend modellen uit de zakelijke series.

Alle hardware wordt volgens onze vaste kwaliteitsnormen geschoond (datawipe), hardware matig getest en gebruik klaar gemaakt (voorzien van een schoon OS). Nadat de hardware het volledige proces met succes heeft doorlopen wordt het product binnen onze webshop gepubliceerd, dit betekend dat de getoonde producten ook daadwerkelijk per direct beschikbaar zijn.

TweedehandsNotebook.nl levert niet alleen tweedehands of refurbished notebooks van een aantal jaar oud maar ook hardware die maar kort is gebruikt. Regelmatig bieden wij binnen onze webshop ex demo apparatuur aan.