Refurbished laptop kopen

TweedehandsNotebook.nl biedt zakelijke refurbished laptops aan met standaard 12 maanden garantie. Hierdoor koop je een high-end voor de zakelijke markt ontwikkelde laptop met vergelijkbare zekerheid als een nieuwe laptop, maar dan voor een scherpe prijs.

Zakelijke laptops hebben een langere technische levensduur, omdat de gebruikte onderdelen van een hogere kwaliteit zijn. Voorbeelden hiervan zijn de stevige behuizing, duurzame scharnieren en morsbestendige toetsenborden. Bovendien worden zakelijke computers geleverd met Windows Professional besturingssystemen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel dagelijks als zakelijk gebruik. De nieuwwaarde van zakelijke laptops ligt dan ook vele malen hoger dan de consumenten modellen.

refurbished laptop kopen

Van een tweedehands laptop naar een refurbished laptop

Gebruikte of tweedehands laptops bij TweedehandsNotebook is hardware met ervaring, aangeboden door een organisatie met ruime ervaring, ook in de tweedehands PC markt. TweedehandsNotebook heeft o.a. inname contracten met grootzakelijke/educatieve gebruikers en fabrikanten voor het afvoeren en verwerken van tweedehands PC hardware.

Wij hebben er voor gekozen om op Tweedehandsnotebook.nl een aantal speciaal geselecteerde gebruikte laptop te tonen. Tweedehandsnotebook.nl selecteerd de gebruikte laptops op de prijs/kwaliteits verhouding en kiest uitsluitend modellen uit de zakelijke laptop series.

Alle 2e hands laptops worden volgens onze vaste kwaliteitsnormen geschoond (datawipe), hardware matig getest en indien noodzakelijk gerepareerd, gebruik klaar gemaakt (schoongemaakt en voorzien van een schoon OS). Nadat de gebruikte laptop het volledige proces met succes heeft doorlopen wordt de laptop binnen onze webshop gepubliceerd, dit betekend dat de getoonde gebruikte laptop ook daadwerkelijk per direct beschikbaar zijn.

Bezoek onze categorie met Refurbished HP EliteBook of ProBook laptops

TweedehandsNotebook.nl levert niet alleen tweedehands of refurbished notebooks van een aantal jaar oud maar ook hardware die maar kort is gebruikt. Regelmatig bieden wij binnen onze webshop ex demo apparatuur aan.

Ruim 20 jaar ervaring

iUsed Store is onderdeel van de NEG Group, welke in 1993 is gestart als Nieuw & Gebruikte Computers. Dit was één van de eerste organisaties in de Benelux die gebruikte IT hardware opkocht. De kennis en ervaring van toen maken nog steeds deel uit van onze huidige organisatie.

Eigen technische specialisten

Op onze supportafdeling zijn zowel gecertificeerde Apple- als Microsoft-specialisten werkzaam. Deze technische specialisten hebben ruime ervaring in specifieke Apple- en Microsoft-omgevingen, maar ook in gecombineerde omgevingen.

ISO gecertificeerd

De NEG Group is ISO gecertificeerd. Hierdoor zijn onze klanten verzekerd van constante kwaliteit en bestaat er geen onduidelijkheid over de producten en diensten die wij leveren.

Webshop Keurmerk

iUsed Stores heeft het Webshop Keurmerk waarvoor wij aan verschillende eisen voldoen. Hierdoor weet u bijvoorbeeld zeker dat u veilig kunt betalen en uw privacy gewaarborgd is.

Uitstekende beoordeling op Trustpilot

Via Trustpilot kunnen onze klanten de webshops en producten beoordelen, waardoor we iUsed Store kunnen blijven verbeteren. Bovendien kunt u een beter geïnformeerde beslissing maken door de ervaringen van andere klanten te lezen. Inmiddels hebben duizenden klanten een review geschreven en iUsed Store als ‘Uitstekend’ beoordeeld met een 9.2 gemiddeld.