Veel gestelde vragen bij TweedehandsNotebook.nl
Tweedehands (refurbished) Macs

Is het veilig om bij TweedehandsNotebook Store te bestellen?

Ja, TweedehandsNotebook Store is een merknaam van NEG-ITSolutions, welke al 22 jaar gespecialiseerd is in de in- en verkoop van gebruikte Apple apparatuur. Bovendien hebben wij een uitstekende beoordeling op de onafhankelijke review site Trustpilot.

 

Krijg ik een factuur bij mijn aankoop bij TweedehandsNotebook Store?

Ja u ontvangt een factuur en indien u tijdens het afrekenen uw bedrijfsnaam invoert ontvangt u een BTW factuur op naam. De gegevens voor de BTW factuur vult u in tijdens het bestellen.

 

Waarom zit er verschil in de prijzen van de producten?

De prijs is afhankelijk van de nieuwprijs, leeftijd, snelheid en eventuele upgrades van het product. Over het algemeen geld dat hoe jonger de Mac hoe krachtiger deze is maar ook hoe hoger de prijs.

 

Kan ik ook nieuwe Macs of Windows apparatuur bestellen?
U kunt via de website geen nieuwe Macs of PC's aanschaffen. U kunt wel telefonisch of via het contact formulier een offerte aanvragen.

 

Kan ik mijn aanschaf ook laten installeren bij mijn bedrijf?
Ja, wij werken met eigen specialisten die tegen betaling uw werplekken installeren, maar ook volledige migraties kunnen verzorgen. Onze specialisten zijn zowel Mac als Windows gecertificeerd.

 

Uitleg modelnummers en codes
Antwoord: De modelnummers van de verschillende Macs staan op onze website tussen haakjes vermeld. Bij de meeste moderne Macs begint het modelnummer met een M en wordt vervolgd door 1 letter en drie cijfers. Deze modelnummers zijn terug te vinden op internet en in de App ‘Mactracker’ welke beschikbaar is in de App Store voor Mac, iPad en iPhone en iPod Touch.

 

Kan ik mijn Apple en PC ook inruilen
TweedehandsNotebook Store koopt uitsluitend grotere aantallen gebruikte Macs en PC uit het bedrijfsleven, heeft u wat aan te bieden en bent u nieuwsgierig naar de waarde, neem dan graag contact op per telefoon of email.

 

Vragen over garantie

 

Zit er garantie op de producten van TweedehandsNotebook Store?

Ja, op alle producten zit tussen de 3 en 12 maanden carry-in garantie. Dit staat bij elk product beschreven in de omschrijving. Het is ook mogelijk een garantie uitbreiding aan te schaffen, hiervoor kunt u kiezen op de pagina van het betreffende product. Mocht er op een product nog fabrieksgarantie zitten dan staat dit bij het product vermeld.

 

Als het product niet naar verwachting is, kan ik het dan retourneren?

Ja, wij geven op al onze producten 14 dagen  ‘niet goed geld terug’ garantie. Binnen die 14 dagen heeft u de mogelijkheid om het product te retourneren of om te ruilen voor een ander product.

 

Zit er garantie op de batterij (indien van toepassing)?

Ja, op de batterij geven wij altijd 3 maanden garantie

 

Vragen over het bezichtigen afhalen van bestellingen

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, tijdens het bestellen kunt u aangeven dat u het product af wilt komen halen. Daarbij kunt u ook de datum en tijd doorgeven wanneer wij u kunnen verwachten. U kunt het product vooraf betalen of bij ons aan de balie per PIN of contant. Uiteraard kunt u het product bekijken voordat u het afrekent en meeneemt.

 

Is het mogelijk om langs te komen en een product te bekijken?

Ja, u kunt op afspraak langs komen om een product te bekijken. Wij raadden u aan om het product te bestellen voordat u langs komt. Zo voorkomt u dat er het product verkocht kan worden in de tussentijd.

 

Vragen over het verzenden van bestellingen

 

Ontvang ik een track&trace code van mijn bestelling?

Ja, nadat uw pakket aangemeld wordt bij UPS ontvangt u van ons per email een trace code. Deze wordt normaalgesproken dezelfde avond actief, wanneer het pakket in het sorteercentrum is aangekomen.

 

Als ik via de website een bestelling plaats en daarbij kies voor verzending, wanneer kan ik het product dan verwachten?

Bestellingen die op ma-vrij voor 15:00 afgerond en betaald zijn worden dezelfde dag verzonden. Wij versturen met UPS welke in de meeste gevallen de eerst volgende werkdag bezorgd.

Bestellingen die vrijdag verstuurd worden komen normaliter op maandag aan.

Bestellingen die in het weekend gedaan worden de eerst volgende maandag verstuurd en komen normaliter op dinsdag aan.

 

In welke verpakking worden de producten verstuurd?

Wanneer er geen originele verpakking meer aanwezig, versturen wij het product in een op maat gemaakte verzend verpakking.   

 

Is het laten verzenden van mijn bestelling veilig?

Ja, al onze pakketten zijn verzekerd tegen schade en diefstal.

 

Worden er verzendkosten in rekening gebracht?

Ja, de standaard verzenkosten zijn € 12,10 incl. btw indien het afleveradres in Nederland of België is. Wanneer u er voor kiest uw bestelling onder rembours te laten verzenden wordt er € 18,15 incl. btw extra in rekening gebracht.

 

Kan ik ook bestellen als ik België woon?

Ja, Belgische klanten kunnen natuurlijk ook via Tweedehandsnotebook.nl bestellen.

 

Vragen over de technische staat van onze producten

 

Hoe worden producten door TweedehandsNotebook getest?

1. De harde schijf wordt gewist.
2. Test software controleert de harde schijf, het werkgeheugen en de videokaart.
3. Een technische medewerker controleert de volgende onderdelen:
                a. Batterij (indien van toepassing)
                b. DVD speler, speakers (indien van toepassing)
                c. Toetsenbord (indien van toepassing)
                d. Oplader (indien van toepassing)
                e. Interne temperatuur
                f. Algehele en cosmetische staat
4. Eventueel defecten onderdelen worden vervangen
5. Een schone installatie van het OS wordt geinstalleerd
6. De computer wordt schoon gemaakt


Wat betekenen de verschillende cosmetische status omschrijvingen ?

Gebruikt, behuizing zo goed als nieuw
Het product is gebruikt, getest en technisch 100% goed bevonden. Het beeldscherm is onbeschadigd en heeft geen vlekken of dode pixels. De behuizing is nagenoeg onbeschadigd.

 

Gebruikt en in goede staat
Het product is gebruikt, getest en technisch 100% goed bevonden. Het beeldscherm is onbeschadigd en heeft geen vlekken of dode pixels. De behuizing kan normale gebruikssporen vertonen.

 

Gebruikt, technisch in goede staat en behuizing licht beschadigd
Het product is gebruikt, getest en technisch 100% goed bevonden. Het beeldscherm is onbeschadigd en heeft geen vlekken of dode pixels. De behuizing vertoont lichte en oppervlakkige beschadigingen.

 

Gebruikt, technisch in goede staat en behuizing beschadigd
Het product is gebruikt, getest en technisch 100% goed bevonden. Het beeldscherm is onbeschadigd en heeft geen vlekken of dode pixels. De behuizing vertoont diepere krassen en/of deuk(ken).

 

Gebruikt, technisch in goede staat en deuk in behuizing
Het product is gebruikt, getest en technisch 100% goed bevonden. Het beeldscherm is onbeschadigd en heeft geen vlekken of dode pixels. De behuizing vertoont weinig krassen maar wel deuk(en).

 

Demo
Het product is een recent model welke slechts korte tijd voor demo doeleinden gebruikt is. Het product is getest en technisch 100% goed bevonden. Het beeldscherm is onbeschadigd. Het beeldscherm is onbeschadigd en heeft geen vlekken of dode pixels. Over het algemeen is de originele doos aanwezig.

 

Wat is de status van de batterij?

Alle batterijen van onze producten worden getest en waar nodig vervangen. Daarnaast ontvangt u op de batterij altijd 3 maanden garantie.

 

TweedehandsNotebook Store

Ravenswade 150 G

3439 LD Nieuwegein

 

T 030 248 40 06

E info@TweedehandsNotebook.nl