Refurbished Smartphone

Direct leverbaar Alles uit eigen voorraad
Zekerheid 1 jaar garantie en 30 dagen retourrecht
Pakje gemak Afhalen bij één van de ruim 3.000 PostNL afhaalpunten
Gratis Standaardzending
Filters
Staat de Refurbished Smartphone die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Lege categorie :-(

Helaas is er momenteel geen Refurbished Smartphone op voorraad.

Klik hier om automatisch op de hoogte gehouden te worden van onze voorraad Refurbished Smartphone.

Inschrijven

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.« Annuleren

refurbished Smartphone

Refurbished SmartPhone

De aanschaf van een nieuwe smartfone is een grote investering. Er is echter een goed alternatief; een refurbished smart-phone!

Een refurbished SmartPhone is een tweedehands telefoon die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de tweedehands Smartphone grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Smartphone is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Smartphone; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

De tweedehands Smartphone die door Tweedehands Notebook worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Telefoons worden in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij Tweedehands Notebook alleen maar producten van topkwaliteit.


Waarom een refurbished Smartphone kopen bij Tweedehands Notebook?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands telefoon heeft het kopen van een gebruikte Smartphone zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor Tweedehands Notebook profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle Smartphone modellen die in webshop worden getoond, zijn per direct beschikbaar en SIM lock vrij. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone OS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15.00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag worden verzonden. De basiszending is gratis en doordat wij gebruik maken van PostNL PakjeGemak kunt u zelf bepalen waar en wanneer u de bestelling in ontvangst neemt.

Alle refurbished Smart phone's worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 12 maanden garantie. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte Smartphone 30 dagen ‘Niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

De refurbished Smart phone wordt uiteraard geleverd met een poweradapter en USB-kabel.

Filters toepassen Filters toepassen