Binnen besteld, morgen in huis

Refurbished Dell Laptops

Direct leverbaar Alles uit eigen voorraad
Zekerheid 1 jaar garantie en 30 dagen retourrecht
Pakje gemak Afhalen bij één van de ruim 3.000 PostNL afhaalpunten
Gratis Standaardzending

Inschrijven

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.« Annuleren

Filters
Staat de Refurbished Dell Laptops die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Op zoek naar een tweedehands Dell laptop?

TweedehandsNotebook.nl biedtrefurbished zakelijke Dell laptops aan met standaard 12 maanden garantie. Hierdoor koop je een high-end product met vergelijkbare zekerheid als een nieuwe laptop, maar dan voor een scherpe prijs.

Bekijk onze productvideos

Refurbished zakelijke Dell notebook

Alle tweedehands Dell notebooks die door TweedehandsNotebook.nl worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Zakelijke notebookmodellen hebben een langere technische levensduur, omdat de gebruikte onderdelen van een hogere kwaliteit zijn. Voorbeelden hiervan zijn de stevige behuizing, duurzame scharnieren en morsbestendige toetsenborden. Bovendien worden zakelijke computers geleverd met Windows Professional, waardoor ze geschikt zijn voor zowel dagelijks als zakelijk gebruik. De nieuwwaarde van zakelijke laptopmodellen ligt dan ook vele malen hoger dan de consumenten modellen.

De aanschaf van een nieuwe zakelijke Dell laptop is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished zakelijke Dell notebook!

Een refurbished Dell laptop is een tweedehands notebook die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de laptop grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished zakelijke Dell laptop is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe zakelijke notebook; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Waarom een refurbished Dell notebook kopen bij TweedehandsNotebook.nl?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een gebruikte Dell laptop zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle zakelijke Dell laptops die in webshop TweedehandsNotebook.nl getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone Windows installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15.00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag worden verzonden. De basiszending is gratis en doordat iUsed Store gebruik maakt van PostNL PakjeGemak kunt u zelf bepalen waar en wanneer u de bestelling in ontvangst neemt.

Alle refurbished Dell notebooks worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 12 maanden garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 3 maanden. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte Dell laptop 30 dagen ‘Niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

De refurbished Dell notebook wordt uiteraard geleverd inclusief een poweradapter en stroomsnoer.

Filters toepassen Filters toepassen